BenusKa ^^ BlóÓógJa.

A blog elsősorban rólam szól, olyan dolgokról, amik körülöttem történennek, barátságról, szerelemről, emellett lesznek lemezkritikák, sorozat, műsorkritikák is. Természetfeletti jelenségek, különböző vicces oldalak, videók linkei, esetleg képek amiket én készítek, versek, dalszövegek, stb. Mindenkinek jó olvasást kivánok! Benus.

Linkblog

Archívum

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Rovatok

Utolsó kommentek

Legenda: Hihetetlen Történet

2008.05.11. 13:37 | BenusKa | Szólj hozzá!

Címkék: legenda

1891-ben az USA-beli Georgia államban egy házat furcsa jelenségek háborgatták. Ajtók vágódtak be, csengők csengtek és bútorok mozogtak minden látható ok nélkül.
Egy Walshingham nevű farmer lakott benne a családjával. Először nem izgatták őket a kísértetjárások, mivel azt hitték, hogy a barátságtalan szomszédokat vagy szófogadatlan gyerekeket kell okolni értük. Azonban ahogy telt-múlt az idő, Walshinghamék elkezdtek hinni a szellemekben. Úgy tűnt, hogy a kísértések akkor kezdődtek, amikor a beköltözésükkor Wlashingham úr kidobott néhány talált csontot. A szellemek láthatatlanok voltak, de az egész család ébren volt éjjelente a rejtélyes kiáltások, jajgatások és borzalmas kacajok miatt.
Valószínű, hogy Walshinghamék háziállatai látták a jelenséget. A macskát láthatatlan kéz ütötte meg és a kutya mindig megugatta a szellemeket. Amikor megtámadta az egyiket, az olyan erővel vágta a földhöz, hogy a kutya nyaka eltörött. A legfiatalabb lány egy férfi kezét látta megjelenni az egyik éjjel. A szellemkéz a vállán nyugodott. Látta és érezte is a kezet, de az nem tükröződött vissza a tükörben, amely előtt ült. Felsikoltott és a kéz eltűnt. Egyik nap séta közben Walshingham úrhoz egy kísértet csatlakozott. A szellemet magát nem látta, azonban a mezítlábas lábnyomait a sajátja mellett igen. Olyan volt, mintha egy láthatatlan alak járt volna mellette.
Walshinghamék akkor költöztek ki a házból, amikor egy estebédet tettek tönkre a szellemek. Hangos ordítás hallatszott az emeletről és vér kezdett csöpögni az asztalra. Az emeleti szobában azonban semmit sem találtak, ami megmagyarázta volna ezt a borzalmas jelenséget. Az üres ház nevezetesség volt, egészen addig, amíg Horace Gunn el nem töltött egy éjszakát benne. Arra ébredt, hogy egy véres emberi fejet lát az ágya felett lebegni. A fej hirtelen eltűnt és Gunn némán rohant ki a szobából. A hallban jéghideg láthatatlan kezek ragadták meg a torkát és egészen másnapig eszméletlenül feküdt. Gunn sohasem gyógyult fel ebből az éjszakából, azonban a kísértetjárás rejtélyes módon abbamaradt.


Az 1800-as évek elején a barbadosi mászó koporsók keltették fel a sajtó érdeklődését. A paranormális tevékenységre a Chase család sírkamrájában került sor nyolc éven át. A koporsók helyet cseréltek, sőt a falnak is csapódtak.

A bejegyzés trackback címe:

https://benuska.blog.hu/api/trackback/id/tr39463706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása